VR Technologie

‘Beat Saber’ ontmoet traditionele polka in deze hilarische VR-accordeonervaring

Wat krijg je als je het populairste VR-ritmegame dat beschikbaar is op headsets combineert met traditionele Tsjechoslowaakse polkamuziek? Het is een vraag die we onszelf de afgelopen jaren allemaal hebben gesteld. En dankzij ontwikkelaar Daniel Beauchamp hebben we eindelijk ons ​​antwoord.

‘Beat Saber’ ontmoet traditionele polka in deze hilarische VR-accordeonervaring

Beter bekend door zijn online handle “Pushmatrix”, heeft Beauchamp het afgelopen jaar een aantal echt bizarre handvolgervaringen ontwikkeld voor de Oculus Quest, van een door fysica aangedreven haarsnijsimulator en miniatuur Beat Sabre-ervaring tot VR Jenga en virtuele Chia Pet.

Eerder vandaag toonde Beauchamp zijn nieuwste creatie, een op Beat Saber geïnspireerde VR-ritmegame waarin de speler Oculus Quest-handvolging gebruikt om een ​​virtuele accordeon te besturen terwijl deze beweegt op het ritme van een stotende elektronische polkatrack.

Terwijl de originele Beat Saber draait om het snijden van stenen met twee neonlichtzwaarden, laat Beachamp’s versie in plaats daarvan spelers twee uiteinden van een virtuele accordeon manipuleren om elk overeenkomstig blok te raken.

Zoals veel van Beauchamps hand-tracking-projecten, is het onwaarschijnlijk dat we deze hilarische, op polka geïnspireerde ervaring ooit in handen zullen krijgen, wat jammer is gezien hoe leuk deze ‘techno-ccordion’ eruitziet om uit te voeren. Je kunt echter zijn app Handscape op SideQuest bekijken om te experimenteren met een verscheidenheid aan geestverruimende hand-tracking-demo’s.

LEZEN  Twitch Streamers & Cosplayers werken samen voor de Mixed Reality Dungeons & Dragons-campagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *