‘Bigscreen VR’ om live Q&A te hosten met Ready Player One-auteur Ernest Cline
VR Technologie

‘Bigscreen VR’ om live Q&A te hosten met Ready Player One-auteur Ernest Cline

Lees meer over het langverwachte vervolg op RPO via dit live VR-interview.

‘Bigscreen VR’ om live Q&A te hosten met Ready Player One-auteur Ernest Cline

Met de release van Ready Player Two – het langverwachte vervolg op de sciencefictionroman Ready Player One uit 2011 – net om de hoek, kondigde het sociale VR-platform en de VR-theaterervaring Bigscreen VR vandaag aan dat het een primeur zal houden. zijn soort VR-interview met maker van de serie Ernest Cline.

De live vraag- en antwoordsessie begint op 5 december om 17.00 uur PT (20.00 uur ET) als onderdeel van Cline’s virtuele boekentour. verwacht vervolg.

“In 2011 – voordat virtual reality-headsets echt bestonden – inspireerde Ready Player One ons over wat mogelijk was met VR. Mensen gebruiken Bigscreen nu als klaslokaal voor virtueel onderwijs, als virtuele bioscoop en zelfs als virtuele date night voor mensen in langeafstandsrelaties: dingen die Ernie Cline tien jaar geleden voorspelde! Ik kan niet wachten om Ready Player Two te lezen en een glimp op te vangen van de toekomst, ”zei Shankar.

“Bigscreen is verreweg mijn favoriete VR-applicatie en het is ook degene die ik het afgelopen jaar het meest heb gebruikt. Ik kom minstens één keer per week samen met mijn vrienden in Bigscreen om rond te hangen, films te kijken en samen games te spelen, ook al zijn we verspreid over het land. Ik ben Darshan en zijn team zo dankbaar dat ze iets van mijn verbeeldingskracht in een realiteit, en om het decennia eerder te doen, dacht ik dat het mogelijk zou zijn. En ik ben vereerd dat ze me hebben uitgenodigd om op hun platform te verschijnen om over Ready Player Two te praten, ”voegde Cline toe.

Stem op 4 december live af op de actie via Bigscreen VR, gratis beschikbaar op SteamVR, Oculus Go, Oculus Rift / Rift S en Oculus Quest / Quest 2 headsets.

Geïnteresseerd in het samenstellen van uw eigen virtuele Q&A of talkshow op afstand? Bigscreen Inc. heeft onlangs een gloednieuwe greenscreen-omgeving gelanceerd, perfect voor het opnemen van je eigen VR-livestreams en -opnames. Bekijk hier onze eerdere berichtgeving voor meer informatie over hoe u aan de slag kunt.

LEZEN  Updates van Lenovo VR Classroom 2 zijn bedoeld om VR-onderwijs te vereenvoudigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *