VR Technologie

Bookful breidt zijn enorme Augmented Reality-bibliotheek uit met Mattels Thomas & Friends en Barbie

Nieuwe AR-verbeterde verhalen met personages van bekende kinderen komen op het mobiele platform.

Bookful breidt zijn enorme Augmented Reality-bibliotheek uit met Mattels Thomas & Friends en Barbie

Kinderen bouwen een band op met hun favoriete speelgoedpersonages door middel van spel, verbeeldingskracht en entertainment. Als het echter om lezen gaat, kan het een grote uitdaging zijn om kinderen betrokken, gemotiveerd en geïnspireerd te houden, vooral in de moderne wereld van vandaag.

Volgens het Kids & Family Reading Report van Scholastic is 86% van de kinderen van 6-17 jaar het ermee eens dat lezen belangrijk is, hoewel 41% aangeeft dat ze moeilijk boeken vinden die ze echt leuk vinden. Bovendien onderschatten ouders de uitdaging: slechts 29% zegt dat hun kinderen hulp nodig hebben bij het vinden van boeken om te lezen.

Om een ​​voorliefde voor lezen en leren te cultiveren, heeft het meeslepende entertainmentbedrijf Inception Bookful opgericht. Aangeprezen als ’s werelds grootste 3D / AR-bibliotheek, brengt het mobiele leesplatform een ​​verscheidenheid aan fictieve personages die kinderen kennen en liefhebben tot leven met honderden boeken en educatieve game-ervaringen verbeterd door AR en 3D-animaties.

Bookful heeft onlangs zijn bibliotheek uitgebreid en in samenwerking met Mattel boeken van de iconische merken van het bedrijf, Thomas & Friends ™ en Barbie®, aan zijn platform toegevoegd. Titels van Thomas & Friends zijn nu beschikbaar in de mobiele app, waaronder Busy Busy Thomas, Search and Rescue en Big Surprise, A Visit to London van Thomas & Friends, evenals titels van Barbie, met You Can Be a Fashion Designer, Je kunt een dokter zijn en je kunt een turnster zijn die de komende maanden arriveert.

“Thomas begon 75 jaar geleden als een verhaal en sindsdien zijn we altijd op zoek naar nieuwe innovatieve manieren om het verhaal van Thomas uit te breiden naar de consument. Door Thomas-verhalen op Bookful te ervaren, zullen onze consumenten op een nieuwe en interactieve manier in contact kunnen komen met Thomas en de wereld van Sodor ”, aldus een woordvoerder van Mattel.

Op zoek naar meer van je favoriete speelgoedpersonages? De huidige verzameling titels van Bookful omvat ook die van Penguin Random House, Charlesbridge, Horace en Co., en DK, inclusief klassiekers zoals Beatrix Potter’s The Tale of Peter Rabbit en kinderfavorieten; My Little Pony, Transformers en The Smurfs.

Bookful biedt niet alleen exclusieve toegang tot premiumtitels van ’s werelds toonaangevende uitgevers, maar biedt ook aanvullende meeslepende leermogelijkheden voor een magisch interactieve lezerservaring. Bookful betrekt zijn lezers met spellen op het gebied van spelling, begrip, schilderen en dansen om het leren te versterken door middel van een reeks uniek vervaardigde “edutainment” -inhoud.

Inception’s CEO Benny Arbel verwelkomde een van ’s werelds toonaangevende speelgoedbedrijven in de Bookful-bibliotheek en merkt het potentieel van deze toevoeging op: “We zijn enorm verheugd dat Mattels eigendommen aan onze bibliotheek zijn toegevoegd. Met deze samenwerking kunnen we nog meer merken dichter bij de gebruikers brengen dan ooit tevoren ”.

Bookful werd onlangs door Verizon geselecteerd als een van de 4 apps voor kinderen die ze bij hun klanten promootten als onderdeel van hun COVID 19-initiatief.

Download Bookful vanuit de App Store en Google Play om je meeslepende leesavontuur te beginnen.

Val Vacante is de oprichter en Managing Partner van Collabsco, een strategie- en innovatiebedrijf gevestigd in Austin, Texas. Val heeft pionierswerk verricht op het gebied van digitale producten en geïntegreerde marketingervaringen over digitale platforms, verbonden gemeenschappen, IoT en uitgebreide realiteitservaringen voor Fortune 100-merken en hoger. en opkomende startups. Je kunt haar waarschijnlijk vinden in arcades, musea, tech-incubators en bijna overal waar makers de toekomst ontwerpen.

LEZEN  ‘The Under Presents: Tempest’ Live VR-optreden is de droom van een theaterliefhebber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *