VR Technologie

De VR-loopband voor consumenten van KAT VR De meest gefinancierde VR-randapparatuur in de geschiedenis

De KAT WALK C voltooit zijn Kickstarter-campagne met een verbluffende $ 1,66 miljoen aan financiering.

De VR-loopband voor consumenten van KAT VR De meest gefinancierde VR-randapparatuur in de geschiedenis

Afgelopen juni zagen we de onthulling van de KAT WALK C, KAT VR’s eerste omnidirectionele VR-loopband specifiek gericht op de consumentenmarkt. Met een lichter, compacter ontwerp dan zijn ondernemingsgerichte tegenhangers, de KAT WALK en KAT VRMIS – ARENA, biedt de KAT WALK C een meer betaalbare toegang tot de wereld van kunstmatige voortbeweging.

De VR-loopband voor consumenten van KAT VR De meest gefinancierde VR-randapparatuur in de geschiedenis

Het bedrijf lanceerde in juni een officiële Kickstarter-campagne en binnen slechts 24 uur had de consumentvriendelijke loopband meer dan $ 1 miljoen aan financiering opgehaald, waarmee het zijn oorspronkelijke doel van $ 100.000 overschreed. Vorige week beëindigde het bedrijf de campagne nadat het in totaal $ 1,66 miljoen aan financiering had opgehaald. Dit maakt de KAT WALK C het meest gefinancierde VR-randapparaat in de geschiedenis, op de tweede plaats na de Oculus Rift en Pimax.

“Dat hadden we nooit bereikt zonder uw steun, vertrouwen en toewijding. Binnen slechts 40 dagen werd ons project vergezeld door 1399 fantastische virtual reality-enthousiastelingen die bijna 1,7 miljoen USD hebben toegezegd om onze gemeenschappelijke droom werkelijkheid te laten worden ”, zegt KAT VR in een recente update.

“En dat is niet alles! Wat even belangrijk is: je hebt met ons je eigen passie en liefde voor VR gedeeld. U heeft uw eerlijke feedback en suggesties met ons gedeeld. En je hebt je opbouwende kritiek en verwachtingen gedeeld. Samen met andere supporters heb je een echte community gecreëerd, verenigd door het gemeenschappelijke doel. Dat alles geeft ons meer vertrouwen dan ooit dat het tijdperk van Virtual Reality al hier is – DANK AAN U! “

De KAT WALK C bestaat uit een wrijvingsarme basis en speciaal op IMU gebaseerd schoeisel en stelt spelers in staat om fysiek te lopen, rennen, hurken en beschieten in VR. Volgens KAT VR is de loopband compatibel met alle grote VR-headsets, waaronder de HTC Vive / Vive Pro, Oculus Rift / Rift S, PlayStation VR, Windows Mixed Reality, Pimax en Valve Index.

LEZEN  Oculus VR-oprichter Palmer Luckey steunt de onofficiële Quest App Store ‘SideQuest’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *