VR Technologie

Dit magische VR-avontuur laat je de mysterieuze kosmos verkennen

Doorzoek de kosmos en ontgrendel mysteries die deuren openen naar nog meer mysteries.

Dit magische VR-avontuur laat je de mysterieuze kosmos verkennen

Heb je ooit naar de sterren gekeken en je afgevraagd hoe het is om als een planeet in de kosmos rond te zweven? Wat gebeurt er als niemand kijkt? Welke hemelse wezens komen tevoorschijn tijdens de schemering? Stargaze is een magische VR-ervaring die al deze vragen beantwoordt en tegelijkertijd de deur opent voor nieuwe vragen.

Dit magische VR-avontuur laat je de mysterieuze kosmos verkennen

Geïnspireerd door Little Prince, een verhaal over een interstellaire reiziger, neemt Stargaze dat idee van verkenning over en creëert een fantastische interactieve wereld om te verkennen. Hiermee kun je de melkweg erboven doorzoeken met een krachtige telescoop. Door op knoppen te drukken, aan knoppen te draaien en een hendel met precisie te bewegen, ontsluit deze ervaring de eigenzinnige mysteries van de planeten en sterren erboven met je telescoop.

Stargaze doet me vanaf het begin denken aan Myst, de klassieke pc-game waarin je een mysterieus eiland verkent om een ​​reeks vreemde puzzels op te lossen, waardoor je meer puzzels ontgrendelt en uiteindelijk de game voltooit. Wat anders is aan Stargaze, is dat je niet de enige bent in je verkenning. Een verteller begeleidt je door je kosmische reis en dompelt je volledig onder in een VR-wereld met een heerlijk steampunk-fantasiegevoel.

Gemaakt door de in Polen gevestigde indie-ontwikkelaars Played with Fire, Stargaze spaart geen details in de gameplay. Er ligt een ganzenveer op uw bureau die u kunt gebruiken om elk planetair detail dat u ontdekt te documenteren. Met een camera die aan uw telescoop is bevestigd, kunt u foto’s maken van uw ontdekkingen. Alles wat je vindt, moet in een dagboek worden opgenomen als onderdeel van je Stargaze-onderzoek.

Wat echt leuk is aan Stargaze, is dat je gewoon kunt chillen. Er is geen tijdslimiet in het spel of haast om het ultieme kosmische mysterie op te lossen. Je kunt gewoon achterover leunen en de melkweg verkennen vanuit elk standpunt dat je maar wilt.

Jij hebt de controle! Neem de tijd om je telescoop te verplaatsen om verborgen voorwerpen te vinden die begraven liggen in de planeten of in de ruimtes tussen de sterren. Je weet nooit wat je zou kunnen tegenkomen. Misschien vind je gewoon nieuwe soorten of een geheime planeet. Of misschien vindt u gewoon een beetje gemoedsrust.

Net als Antoine de Saint-Exupéry’s, Little Prince, biedt Stargaze meer dan de gameplay die aan de oppervlakte is. Als je dieper in de VR-ervaring graaft en door elke prachtige interactieve laag duikt, zul je ontdekken dat Stargaze echt gaat over zelfbewustzijn en het verwerven van wijsheid door middel van verkenning, wat op zijn beurt een absoluut geweldig cadeau is voor iedereen die zich in deze ervaring verdiept. .

Stargaze zal beschikbaar zijn in Steam, Oculus, HTC Vive en PS VR en zal deel uitmaken van het PAXxEGX-evenement van 2020 dat plaatsvindt van 12 tot 20 september, en de game wordt onmiddellijk daarna gelanceerd. In de tussentijd is er een openbare demo beschikbaar op Steam die u kunt downloaden en nu kunt beginnen met staren.

Hallo, mijn naam is Bobby Carlton. Als ik de wereld van meeslepende technologie niet verken, schrijf ik rocknummers over verloren liefde. Ik wil ook vermelden dat ik 25 push-ups achter elkaar kan doen.

LEZEN  Aankomende meeslepende modeshow ‘The Fabric Of Reality’ belooft de toekomst van VR-tentoonstellingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *