VR Technologie

Geniet van vuurwerk op 4 juli vanuit huis met deze gratis AR-ervaring

Log op 4 juli in op de TotalAR-app voor een spektakel van 12 minuten dat direct bij je thuis wordt bezorgd.

Geniet van vuurwerk op 4 juli vanuit huis met deze gratis AR-ervaring

Holopundits, de in Ohio gevestigde ontwikkelaar van meeslepende technologie, staat niet op het punt om de COVID-19-uitbraak je ervan te weerhouden te genieten van de festiviteiten van dit jaar op 4 juli. Volgende maand lanceert het bedrijf een gratis AR-vuurwerkervaring rechtstreeks op smartphones, zodat degenen onder ons die vergrendeld zijn, kunnen genieten van een echte viering van de Onafhankelijkheidsdag terwijl ze veilig sociaal afstand nemen.

Geniet van vuurwerk op 4 juli vanuit huis met deze gratis AR-ervaring

Vanaf 4 juli om 21.00 uur lokale tijd kunnen gebruikers inloggen op de Total AR-app van Holopundits, die gratis beschikbaar is op zowel iOS als Android, om een ​​AR-spektakel van 12 minuten te bekijken met een verscheidenheid aan vuurwerk en explosies met een Amerikaans thema.

Om te beginnen, schakelt u eenvoudig camera- en locatieservices in voor de app, selecteert u de optie “Geo AR” en richt u uw smartphone op een open gedeelte van de nachtelijke hemel. De ervaring is alleen beschikbaar tot middernacht, maar je kunt het binnen die periode van drie uur zo vaak bekijken als je wilt.

“We wilden iets speciaals maken voor het publiek”, zegt Vinod Dega, oprichter en CEO van HoloPundits. “Met onze app kan vuurwerk op 4 juli tot leven worden gebracht, waar je ook bent door middel van augmented reality. Mensen kunnen veilig genieten van de vakantie, en dat vinden wij belangrijk.

“In mijn persoonlijke leven kan ik om 9 uur naar het centrum gaan om naar het vuurwerk te kijken en dan weer terug te kijken naar waar ik ben en weer naar het vuurwerk te kijken boven het huis van mijn buurman”, aldus Doug Smith, senior accountmanager bij HoloPundits.

De TotalAR-app van Holopundits biedt een aantal downloadbare AR-inhoud, zoals heteluchtballonnen, UFO’s, regenbogen en zwevende lantaarns om er maar een paar te noemen. TotalAR zal ook nieuwe AR-content introduceren in de aanloop naar de feestdagen van 2020.

TotalAR is gratis te downloaden via de App Store en Google Play. Degenen die het AR-vuurwerk willen zien, moeten op 4 juli inloggen tussen 21.00 uur en 12.00 uur.

LEZEN  Handvolg-polsband brengt meer gedetailleerde handbewegingen naar VR & AR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *