VR Technologie

Het vervolg op het boek ‘Ready Player One’ ‘Ready Player Two’ komt in november uit

Spannend nieuw voor al je Ready Player-fans. Penguin Random House opdruk Ballantine Books heeft vandaag bevestigd dat een vervolg op Ernest Cline’s doorbraakhit Ready Player One in november in de winkelschappen zal verschijnen.

Het vervolg op het boek ‘Ready Player One’ ‘Ready Player Two’ komt in november uit

Ready Player Two is beschikbaar voor pre-order via Amazon, zowel hardcover als Kindle, en zal dienen als een direct vervolg op de originele roman uit 2011, waardoor spelers terugkeren naar de OASIS, een massively-multiplayer online universum dat door mensen over de hele wereld wordt gebruikt als ontsnapping uit hun sombere realiteit. Hongersnood, massale armoede, dat soort dingen.

Het vervolg op het boek ‘Ready Player One’ ‘Ready Player Two’ komt in november uit

Het originele boek speelt zich af in het jaar 2045 en liet je de avonturen volgen van Wade Watts en zijn trouwe bende buitenbeentjes terwijl ze tegen de klok renden om een ​​verborgen paasei te vinden dat was achtergelaten door wijlen James Halliday – een briljante kluizenaar en maker van de OASIS – waardoor ze de volledige controle kregen over de virtuele wereld en zijn enorme fortuin van $ 500 miljard.

Het boek stond 100 weken op de iconische bestsellerslijst van de New York Times. In 2018 brachten Warner Bros. en Steven Spielberg een officiële verfilming uit die een indrukwekkende $ 582,8 miljoen opleverde. Volgens Cline zal Ready Player Two een direct vervolg zijn op het boek, in tegenstelling tot de film.

Ready Player Two arriveert op 25 november in de winkelrekken. Op dit moment weten we heel weinig over het perceel.

Als je echter goed naar de omslag kijkt, zie je een verwijzing naar de klassieke Activision-game Pitfall! Uit 1982. Ready Player One bevatte verwijzingen naar talloze Atari 2600-titels, zoals Adventure en SwordQuest om er maar een paar te noemen. Het zou me niet verbazen als klassiek gamen weer een integrale rol in het verhaal speelt.

LEZEN  Bookful breidt zijn enorme Augmented Reality-bibliotheek uit met Mattels Thomas & Friends en Barbie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *