‘In Death: Unchained’ gratis update voegt meedogenloze Wave Defense-modus toe
VR Technologie

‘In Death: Unchained’ gratis update voegt meedogenloze Wave Defense-modus toe

Vecht tegen een eindeloze horde demonische wezens in de “Siege of Heaven” -update.

‘In Death: Unchained’ gratis update voegt meedogenloze Wave Defense-modus toe

Superbright’s verslavende VR rouge-lite-avontuur In Death: Unchained ontvangt in december een nieuwe update in de vorm van een gloednieuwe golfverdedigingsmodus waarmee je een eindeloze stroom niet-geheiligde vijanden neermaait, van potbuikdemonen en gruwelijke Abominations aan dodelijke monniken en genadeloze tempelridders.

“Siege of Heaven”, dat op 8 december wordt gelanceerd op de Oculus Quest en Quest 2, biedt wat de ontwikkelaars noemen een “snackable” alternatief voor de hoofdervaring, met nieuwe prestaties om te verdienen, uitdagingen om te voltooien en scoreborden om te domineren.

“Het is een game-in-een-game met volledige functionaliteit, met kortere, meer ‘snackbare’ sessietijden, waar spelers zich kunnen concentreren op het plezier hebben van fotograferen gedurende 15 minuten, vanuit een veilige stationaire positie, genieten van de prachtige beelden van de game en misschien wel de beste VR boogschietmechanica ”, zegt Wojtek Podgórski, CEO van Superbright, in een officiële release.

“De community rondom het spel is geweldig, en we zien deze gratis DLC als een geschenk voor onze spelers, een manier om hen te bedanken voor hun steun”, vervolgt Podgórski. “Ons doel was om het spel te verbeteren op een manier die de gevorderde spelers aanspreekt en uitdaagt, en dat is het, en meer, maar we wilden het ook toegankelijk maken voor alle anderen. We hebben onze spelers horen zeggen dat ze het leuk zouden vinden om het plezier met vrienden en familie te delen, maar misschien was de game te eng of te veeleisend. “

“En we luisterden – we hielden allemaal van het boogschieten van The Lab, dit is hoe de meesten van ons begonnen met VR. Met deze DLC hopen we deze ervaring naar het beste platform van VR te brengen: Oculus Quest, dus iedereen zou de game moeten kunnen oppakken en kunnen genieten van het beste dat hun Quest te bieden heeft, in zijn eigen tempo. Je kunt de headset gewoon aan iemand geven die nieuw is bij VR – je vriend, je moeder of oom, en ze zullen er meteen plezier aan beleven. “

Sinds de lancering op de Oculus Quest in juli, is In Death: Unchained een van mijn favoriete rogue-lite-ervaringen gebleven die momenteel beschikbaar zijn op VR-headsets. Of het nu gaat om het procedureel gegenereerde levelontwerp of fantastische boogschiet- en kruisbooggevechten, Unchained is op dit moment gemakkelijk een van de meest verslavende games die op het Quest-platform beschikbaar zijn.

Onlangs introduceerde Superbright verschillende visuele verbeteringen voor de Oculus Quest 2, waardoor de stand-alone ervaring dichter bij die van zijn krachtigere pc VR-tegenhanger komt.

In Death: Unchained’s uitbreiding “Siege of Heaven” komt op 8 december uit op Oculus Quest- en Quest 2-headsets, 100% gratis.

LEZEN  Amerikaanse soldaten kunnen deze gemilitariseerde AR-headsets tegen 2021 in het veld dragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *