Mario Kart: Live AR Racing nu beschikbaar op Nintendo Switch
VR Technologie

Mario Kart: Live AR Racing nu beschikbaar op Nintendo Switch

Vandaag is het de lancering van Mario Kart Live: Home Circuit, een gloednieuw kartracespel dat augmented reality-technologie combineert met conventionele RC-auto’s om een ​​van de meest unieke race-ervaringen in de recente geschiedenis te bieden. Mario Kart Live is nu beschikbaar op de Nintendo Switch en laat spelers op afstand bestuurde voertuigen besturen door aangepaste racecircuits in een op Mario Kart geïnspireerde arcade-race-ervaring. Elke RC-auto is uitgerust met een AR-camera, zodat bestuurders de actie in realtime vanuit een “derde persoon” -perspectief kunnen bekijken.

Mario Kart: Live AR Racing nu beschikbaar op Nintendo Switch

Elk exemplaar van Mario Kart Live wordt geleverd met een RC-auto (Mario of Luigi) plus een USB-oplaadkabel, vier poorten en twee pijlborden. Deze poorten kunnen overal binnen de aanbevolen speelruimte van 30 x 30 cm worden opgesteld, zodat u uw eigen unieke banen kunt bouwen op basis van uw locatie. Hier kun je deelnemen aan 24 verschillende races in acht cups in de “Grand Prix” -modus, of tegen maximaal drie andere spelers vechten via lokale multiplayer. Elke omgeving, of het nu onderwater, vulkanisch of retro is, biedt zijn eigen unieke uitdagingen om te voltooien en gevaren om te overwinnen.

Mario Kart: Live AR Racing nu beschikbaar op Nintendo Switch

Naast Grand Prix komen er drie extra spelmodi: Custom Race, Time Attack en Mirror Mode. Met Custom Race kun je de lay-out van je baan aanpassen, inclusief de gevaren, items en andere interactieve elementen voor een unieke race. Met Time Attack kun je een baan maken en vervolgens tegen medespelers racen ter ere van de snelste tijd. Ten slotte is er de Spiegelmodus, waarmee je het spiegelbeeld van elk van de Grand Prix-cups kunt spelen; links wordt rechts, rechts wordt links, etc.

Mario Kart: Live AR Racing nu beschikbaar op Nintendo Switch

Zoals eerder vermeld, biedt Mario Kart Live gameplay die sterk is geïnspireerd door de originele Mario Kart-formule. Tijdens het racen heb je de mogelijkheid om nuttige items op te halen die verspreid zijn over elk parcours. Gebruik de Mushrooms om een ​​uitbarsting van snelheid te veroorzaken; gooi een Red Shell naar een collega-racer om ze te laten ronddraaien. Je krijgt ook de kans om digitale kostuums en karttypes te kopen door munten te verzamelen die zich op elk circuit bevinden.

“Laat je motoren op gang komen voor Mario Kart Live: Home Circuit, dat net op tijd voor de feestdagen wordt gelanceerd”, zei Nick Chavez, Senior Vice President Sales en Marketing van Nintendo of America, in een officiële release. “Of je er altijd van hebt gedroomd om je woonkamer in Rainbow Road te veranderen of voor eens en voor altijd wilt bewijzen dat je de snelste racer bent onder je vrienden en familie, we hopen dat deze nieuwe Mario Kart-ervaring mensen van alle leeftijden een glimlach toebrengt. . “

LEZEN  Test je houtbewerkingsvaardigheden in VR met ‘Vrkshop’, volgende maand beschikbaar op pc VR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *