VR Technologie

Marvel’s Iron Man VR biedt aanpasbare pakken en wapenfabricage

Marvel’s aankomende superheldensimulator Iron Man VR wordt een van de meest opwindende releases van 2020. In juli krijgen spelers de kans om in de schoenen te kruipen van een van Marvel’s meest iconische helden als ze een reeks duizelingwekkende missies op zich nemen. waardoor ze over de hele wereld heen en weer vliegen.

Marvel's Iron Man VR biedt aanpasbare pakken en wapenfabricage

Naast het spelen van de rol van Iron Man, zullen spelers ook ervaren hoe het is om de man in het pak te zijn, Tony Stark. Deze week onthulde ontwikkelaar Camouflaj een kijkje achter de schermen in Tony’s garage, een soort centrale hub die spelers tussen missies bezoeken, waar ze hun volgende opdracht kunnen plannen, hun pak kunnen aanpassen of gewoon achterover kunnen leunen en ontspannen.

Marvel's Iron Man VR biedt aanpasbare pakken en wapenfabricage

In een video die gisteren op YouTube is gepost met de titel ‘Marvel’s Iron Man VR – Tinkering as Tony’, leiden ontwerpers Blaine Higdon en Ryan Darcey, regisseur Ryan Payton en producer Aaron Whiting ons door Tony’s weelderige huis in Malibu. Hier kunnen spelers ontspannen en naar de radio luisteren, flirten met Pepper, wat stress op de bokszak verlichten of gewoon achterover leunen en genieten van het leven van een miljardair-playboy-filantroop. Het echte plezier zit echter net onder in de garage.

Met de futuristische workshop van Tony krijgen spelers de mogelijkheid om de look en feel van hun eigen Iron Man-pak aan te passen. Naast verschillende cosmetische upgrades, kunnen spelers verschillende aspecten van de pakken aanpassen, inclusief de repolsors en kracht, en extra wapens maken voor de extra slots voor de pakken, zoals clusterbommen en slimme raketten. Er zijn ook augment-slots, waarmee spelers apparatuur kunnen maken die hun HUD-mogelijkheden, stuwraketten en munitie-indeling beïnvloeden.

“Al vroeg in de ontwikkeling wist het team van Camouflaj dat het essentieel zou zijn om de iconische garage in virtual reality te brengen”, zegt Yara Abou Samra, producer bij Camouflaj. “We wisten dat het een plek moest zijn waar spelers de volledige fantasie van de uitvinder, Tony Stark, konden krijgen. We wilden dat de garage spelers in staat zou stellen om aan hun pak te sleutelen en hun pak te upgraden en krachtiger te worden naarmate ze dieper in de campagne kwamen en er gaandeweg stijlvol uitzien. “

LEZEN  Fantastische VR-puzzelaar ‘Twilight Path’ komt volgende maand aan op PSVR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *