VR Technologie

Met de Real VR Fishing ‘Together Edition’ -update kun je uitwerpen met vrienden

Real VR Fishing-ontwikkelaar Miragesoft begrijpt dat als het op vissen aankomt, er niets beters is dan met een paar vrienden op pad te gaan. Daarom introduceert het team na een lange tijd officiële multiplayer-ondersteuning voor hun hyperrealistische meeslepende viservaring als onderdeel van de Real VR Fishing “Together Edition” -update.

Met de Real VR Fishing ‘Together Edition’ -update kun je uitwerpen met vrienden

“De” Together Edition “van Real VR Fishing opent niet alleen de wereld van nieuwe sociale VR, waar verschillende interactieve functies bestaan, maar het zal ook een nieuwe” level-up “zijn voor Real VR Fishing en een deur voor de gebruikers om mee te communiceren. de wereld tijdens deze pandemische situatie en blijf in contact met hun dierbaren, ”verklaarde het bedrijf in een officiële release.

Met de Real VR Fishing ‘Together Edition’ -update kun je uitwerpen met vrienden

Later deze zomer beschikbaar op Oculus Quest-headsets, introduceert “Together Edition” een reeks sociale functies voor de kernervaring van Real VR Fishing. Spelers kunnen hun avatars nu aanpassen met een verscheidenheid aan kapsels, outfits en visuitrusting om zich beter te onderscheiden. Met behulp van het tv-menu in de lobby van de woonkamer kunnen spelers een kamer maken of er lid van worden met maximaal drie andere spelers van over de hele wereld. Eenmaal verbonden, kunnen groepen elkaars namen zien, evenals de soorten vis die ze hebben gevangen.

Terwijl je duizelt in het exotische zeeleven, kun je de wind vastleggen met de geheel nieuwe voicechat-functionaliteit. Je kunt die extra speciale momenten zelfs vereeuwigen met een screenshot of selfie met de gloednieuwe cameratool.

Een volledig overzicht van de aankomende functies vindt u hier, zoals geleverd door Miragesoft:

Real VR Fishing “Together Edition” wordt op 6 augustus gelanceerd op Oculus Quest. Nog geen woord over de release van Oculus Rift / Rift S of SteamVR.

LEZEN  ‘The Walking Dead Onslaught’ VR-gameplay onthuld naast officiële releasedatum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *