VR Technologie

Met ‘Dolphin Trainer VR’ kunt u virtuele dolfijnen trainen en redden

Voltooi een bachelordiploma, verdien je duikcertificaat en begin met het trainen van je metgezellen in het water.

Met ‘Dolphin Trainer VR’ kunt u virtuele dolfijnen trainen en redden

Ooit gedroomd van een carrière in het werken met levende dieren, maar heb je een gemengd gevoel over de gevangenschap van dieren? Dolphin Trainer VR, een nieuwe op water gebaseerde VR-ervaring van ontwikkelaar Forestlight Games, heeft tot doel dat raadsel op te lossen, zodat je in de schoenen van een professionele dolfijnentrainer kunt stappen en adembenemende shows kunt geven voordat je je bruinvisvrienden vrijlaat in het wild .

Met ‘Dolphin Trainer VR’ kunt u virtuele dolfijnen trainen en redden

Dolphin Trainer VR wordt volgend jaar gelanceerd op PC VR-headsets en neemt je mee door elke fase van het dierentrainingsproces, van het behalen van je duikbrevet tot het uitvoeren van trucs voor een live publiek. Je carrière begint zoals de meeste anderen op de universiteit.

Ten eerste voltooi je een bacheloropleiding en verdien je je officiële duikbrevet voor zowel open water als zwembadduiken. Als u zich eenmaal goed opgeleid voelt, moet u zich beter vertrouwd maken met de waterdieren. Dit omvat schoonmaken, voeren, spelen en algemene algemene zorg.

Je begint je dolfijnen dan een aantal trucjes te leren ter voorbereiding van je eerste grote show.

Nadat je een catalogus met adembenemende moves onder de knie hebt en de beste live-uitvoering hebt gegeven die het mariene park ooit heeft gezien, kun je je nieuw opgedane kennis en communicatieve vaardigheden met dolfijnen gebruiken om je vrienden te helpen ontsnappen uit hun gevangenschap; de ultieme laatste prestatie.

LEZEN  CES 2021 schakelt over naar volledig digitaal formaat vanwege COVID-19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *