VR Technologie

‘Mission To Mars’ is een multiplayer free-roam VR-ervaring met een wetenschappelijke twist

Werk samen om de barre omstandigheden op Mars te overleven in dit educatieve avontuur van 15 minuten.

‘Mission To Mars’ is een multiplayer free-roam VR-ervaring met een wetenschappelijke twist

Locatiegebaseerde entertainmentprovider SPREE Interactive lanceert een gloednieuwe multiplayer free-roam-ervaring waarin groepen spelers de taak hebben om samen te werken om een ​​reeks uitdagingen te voltooien in een poging om het meedogenloze oppervlak van Mars te overleven.

‘Mission To Mars’ is een multiplayer free-roam VR-ervaring met een wetenschappelijke twist

Mission to Mars is ontwikkeld in samenwerking met de Europese massamedia-omroep ProSibenSat.1, VFX studio Pixomondo en het winkelcentrum Forum Schwanthalerhohe in München, Duitsland.Het is een educatief avontuur van 15 minuten dat interplanetair avontuur combineert met wetenschap. Elk spel begint met groepen van maximaal 10 spelers die worden opgesplitst in kleinere teams en specifieke rollen krijgen toegewezen.

‘Mission To Mars’ is een multiplayer free-roam VR-ervaring met een wetenschappelijke twist

In plaats van bewegingscontrollers te gebruiken, communiceren spelers met de wereld door naar specifieke objecten, triggers en aanwijzingen te kijken. Positionele tracking stelt spelers in staat om de meedogenloze woestijnomgeving te verkennen door fysiek door de speelruimte te lopen.

Elke activiteit, of het nu gaat om het activeren van een station of het drenken van de voedselvoorziening, is bedoeld om deelnemers voor te lichten over de vele gevaren voor het milieu op Mars, waaronder enorme zandstormen. Mission to Mars zal ook vergezeld gaan van een educatief verhaal van ProSieben’s Galileo, een populaire wetenschappelijke show.

“Het toevoegen van de SPREE Arena en de Mission to Mars-ervaring aan ons zomervakantie-aanbod is erg spannend voor ons”, zegt Lars Sammann, centrummanager van het Forum Schwanthalerhohe. “We zijn altijd op zoek naar leuke en unieke manieren om nieuwe gasten aan te trekken. Het is een geweldige familie-ervaring en we zijn er zeker van dat onze gasten in de wolken zullen zijn. “

Mission to Mars is van 6 tot 31 augustus open voor het publiek in het winkelcentrum Forum Schwanthalerhohe in München, Duitsland. Aangedreven door SPREE Arena LBE-technologie, kan de ervaring worden geïnstalleerd op verschillende openbare locaties, zoals musea, bibliotheken en vrijwel elke andere onderwijsinstelling met de juiste hoeveelheid open vloeroppervlak.

LEZEN  Miranda: een live Steampunk VR-opera waarin je speelt als rechter en jury

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *