VR Technologie

‘No Man’s Sky: Desolation’ -update is in feite ‘Dead Space’ in VR

Verken de wrakstukken van procedureel gegenereerde vrachtschepen in deze gratis sci-fi horror-update.

‘No Man’s Sky: Desolation’ -update is in feite ‘Dead Space’ in VR

Deze week heeft Hello Games weer een gratis update uitgebracht voor zijn ruimteverkenningsspel uit 2016, No Man’s Sky, dit keer met de introductie van enorme spookachtige vrachtschepen, compleet met procedureel gegenereerde interieurs, dodelijke buitenaardse plagen en waardevolle schatten om te overvallen.

‘No Man’s Sky: Desolation’ -update is in feite ‘Dead Space’ in VR

Nu beschikbaar op pc, Xbox en PS4 met ondersteuning voor PS VR- en SteamVR-headsets, breidt de No Man’s Sky: Desolation het bestaande ruimteverkenningsspel uit met procedureel gegenereerde survival-horrormissies aan boord van de spookachtige overblijfselen van vervallen vrachtschepen verspreid over de melkweg . Als een griezelige sneeuwvlok heeft elk van deze vervloekte schepen zijn eigen unieke interieur, verhaalinhoud en beloningen.

‘No Man’s Sky: Desolation’ -update is in feite ‘Dead Space’ in VR

Over verhaalinhoud gesproken, spelers kunnen een reeks unieke mysteries verwachten aan boord van elk verlaten vrachtschip. Door verborgen aanwijzingen te verzamelen, zullen ze het vroegtijdige lot van elk bemanningslid samenstellen voordat ze meer te weten komen over de laatste uren van het schip met behulp van items zoals het Captain’s Log, Crew Manifest, Emergency Broadcast en Security Credentials.

Het zou natuurlijk geen survivalhorror in de ruimte zijn zonder een dodelijke buitenaardse besmetting. Bij sommige vrachtschepen moeten spelers zich een weg banen door insectachtige buitenaardse wezens (stoor de nesten niet), beveiligingsdrones en andere intergalactische bedreigingen terwijl ze zich een weg banen door elke unieke nachtmerrie. Degenen die de aanval overleven en het mysterie samenvoegen, zullen een verscheidenheid aan waardevolle berging weglopen, inclusief exclusieve upgrades voor hun eigen hoofdschepen.

“Een kleine stip tussen de sterren zijn kan een gevoel van ontzag en verwondering geven, maar we hebben altijd al die gevoelens van angst en angst willen ontdekken die voortkomen uit alleen zijn in de diepten van de ruimte”, aldus Hello Games. naar Gamesradar. “Terreur in het aangezicht van het onbekende, of het opkomende besef dat je in de voetsporen treedt van degenen die aan de rand van het universum aan een eenzaam einde zijn gekomen – het is een rijke sciencefictiontraditie, en een die niet echt is aangestipt in No Man’s Sky – tot nu toe. “

Om deze deep space-vrachtschepen te lokaliseren, moeten spelers coördinaten kopen van de nieuwe Scrap Dealer-handelaar in een bezet ruimtestation. Met elk 5.000.000 eenheden zijn deze kaarten niet bepaald goedkoop, maar ze wijzen je in de richting van waardevol wrak dat meerdere items kan worden geplunderd. Elke gekochte kaart leidt naar hetzelfde wrak, wat betekent dat je eerst meer moet kopen om nieuwe buit te ontdekken.

Naast deze procedureel gegenereerde vrachtschepen introduceert de Desolation Update een handvol verbeteringen aan zowel gameplay als visuals. Dit omvat aanpassingen aan zowel wapens als vijanden die zijn ontworpen om een ​​”snellere, meer dynamische gevechtservaring” te bieden, evenals verbeterde bloei-effecten en lens flair.

No Man’s Sky is momenteel 50% korting ($ 24,99) op PS4, pc en Xbox met volledige ondersteuning voor PS VR- en pc VR-headsets. Er is zelfs crossplay, waardoor jij en je vrienden samen vervallen schepen kunnen overvallen, ongeacht je platform.

LEZEN  Onderzoek toont aan dat VR-technologie een positieve psychologische impact kan hebben tijdens lockdown

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *