Oculus Quest 2 VR-hoes nu beschikbaar voor pre-order
VR Technologie

Oculus Quest 2 VR-hoes nu beschikbaar voor pre-order

Kijk onder de motorkap van de nieuwe Oculus Quest 2 en je vindt een nieuwe Qualcomm Snapdragon XR2-chipset, 6GB RAM, 2k resolutie per oog met instelbare optica en zeven ingebouwde camera’s. Aan de buitenkant heeft de nieuwe en verbeterde stand-alone headset van Facebook een nieuw volledig wit ontwerp dat, hoewel futuristisch, ongetwijfeld een groot deel van het vuil en zweet zal aantrekken bij gebruik.

Oculus Quest 2 VR-hoes nu beschikbaar voor pre-order

Gelukkig lanceert het team van VR Cover zijn eigen Oculus Quest 2-gezichtsinterface en schuimvervanging die is ontworpen om je nieuwe headset er onberispelijk uit te laten zien, hoe zweterig de sessie ook is. Deze geheel nieuwe gezichtsinterface biedt een scala aan handige functies; passieve ventilatieopeningen voor een betere luchtstroom en minder vochtigheid, een verwijderbare neusbescherming voor minder lichtlekkage en verwisselbare schuimrubberen kussentjes.

Oculus Quest 2 VR-hoes nu beschikbaar voor pre-order

Net als de originele Oculus Quest VR Cover, zal de Quest 2-interface twee verwisselbare vervangingen van PU-leerschuim bevatten. De ‘standaard’-vervanging plaatst uw gezicht dichter bij de lenzen, waardoor een groter gezichtsveld ontstaat. ‘Comfort’ voegt daarentegen extra vulling toe voor een comfortabelere headset-ervaring.

Je kunt je gezichtsinterface nu vooraf bestellen via de officiële Oculus-website voor $ 29,99. Wie zich aanmeldt voor de officiële nieuwsbrief, kan ook een gratis lenscover scoren.

Naast VR Cover heeft Facebook ook een samenwerking aangekondigd met Logitech om een ​​nieuwe lijn VR-gerichte hoofdtelefoons naar de Quest 2 te brengen, evenals geselecteerde toetsenborden voor het Infinite Office-platform. Facebook biedt ook zijn eigen accessoires aan, zoals de Elite-riem, draagtas en Oculus Link-kabel, die allemaal beschikbaar zijn voor pre-order.

LEZEN  Emmy Award-winnende Baobab Studios cast ‘Jojo Rabbit’-ster Archie Yates in komende VR-film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *