Onze voorspellingen voor Facebook Connect: wat we hopen te zien!
VR Technologie

Onze voorspellingen voor Facebook Connect: wat we hopen te zien!

De jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van Facebook begint op 16 september exclusief online.

Oculus Connect 7 – nu Facebook Connect genoemd – staat voor de deur en de geruchten rond de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie doen de ronde! Nieuwe hardware, belangrijke softwarereleases, updates over langlopende projecten; de lijst gaat verder. Omdat speculatie op internet hoogtij viert, dachten we dat we enkele van onze eigen voorspellingen voor het komende evenement van 16 september zouden delen, inclusief mogelijke aankondigingen en verwachte releases. Dus laten we het zonder meer opsplitsen. Dit zijn onze officiële voorspellingen voor Facebook Connect:

Ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat de kans dat de lang gekletste Oculus Quest 2 volgende week verschijnt vrij hoog is. In de afgelopen weken hebben we een hele reeks details gezien over een bijgewerkte zelfstandige headset die online kwam, waaronder een handvol zogenaamd gelekte afbeeldingen. Onlangs plaatste Walmart een vermelding voor een apparaat genaamd de Oculus Point Reyes voor $ 399,99, dat de originele Oculus Go-headset leek te gebruiken als een tijdelijke tijdelijke aanduiding. We hebben volgens meerdere retailers ook talloze meldingen ontvangen over de stopzetting van de originele Oculus Quest-headset.

Hoewel het moeilijk is om met zekerheid te zeggen wat de volgende week zal brengen, is het duidelijk dat Facebook de weg vrijmaakt voor een nieuwe stand-alone headset die de bestaande Quest moet vervangen. Ik durf te wedden dat Facebook een officiële onthulling zal laten vallen naast een bevestigde releasedatum en definitieve prijs.

Het aankomende sociale VR-platform van Facebook belooft grote dingen voor Oculus-spelers. Deze uitgebreide, door spelers gecreëerde metaverse is nu open voor een select aantal als onderdeel van een doorlopende bètaversie op uitnodiging en geeft ons de kans om onze eigen aangepaste games en omgevingen te ontwikkelen met behulp van een reeks in-game tools, geen game-dev-kennis vereist! Facebook was oorspronkelijk van plan om eerder dit jaar het ambitieuze sociale VR-platform te lanceren. Aangezien het bedrijf onlangs een gesloten bèta heeft gelanceerd voor zijn nieuwe en verbeterde Venues-app, die speleravatars gebruikt die identiek zijn aan die van Horizon. Het zou niet gek zijn om te denken dat deze recente bèta’s ter voorbereiding waren op een verrassende release.

Over locaties gesproken, wat is een betere tijd dan een volledige lancering dan vlak voor een langverwachte ontwikkelaarsconferentie? Aangezien deze gesloten bèta al bijna een maand aan de gang is, zou dit het perfecte moment zijn om de nieuwe sociale functies en lobbylocatie te lanceren. Stel je voor dat je door de lobby dwaalt en de verschillende theaters gebruikt om in en uit conferenties, vragen en antwoorden, productdemo’s en verschillende andere live-evenementen te springen. Deze volledig digitale conferentie zou het perfecte moment zijn om de VR-app te lanceren, vooral als je bedenkt hoe eerdere Connect-evenementen live zijn gestreamd op de originele Oculus-locaties.

Hoewel ik denk dat we geen grote aankondigingen kunnen verwachten met betrekking tot de langverwachte augmented reality-headset van Facebook, zijn we zeker te laat voor een snelle update. Deze speciale AR-bril werd oorspronkelijk onthuld tijdens de Oculus Connect 6 van vorig jaar en wordt mogelijk gemaakt door LiveMaps, een nieuw programma dat machine learning, lokalisatie en kaarttechnologie gebruikt om een ​​virtuele kaart van de echte wereld te maken. Sinds de aankondiging van de ontwikkeling, heeft het bedrijf hard gewerkt aan de aankoop van talloze AR-startups, waaronder Scape Technologies, een bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen van een 1: 1 digitale recreatie van de fysieke wereld. Ik durf te wedden dat we nog wat meer zullen horen over deze recente aanwinsten en een paar vage plagerijen.

Maar genoeg over onze wilde complottheorieën, we willen graag van je horen! Wat denk je dat er zal gebeuren tijdens het evenement van volgende week? Draadloze Oculus Link-connectiviteit? Mixed reality werkplekondersteuning? Minecraft voor Oculus Quest ?! Laat hieronder een reactie achter en laat het ons weten!

LEZEN  Handvolg-polsband brengt meer gedetailleerde handbewegingen naar VR & AR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *