VR Technologie

‘Phantom: Covert Ops’ Challenger Pack-update voegt explosieve nieuwe uitdagingen toe

Met een nieuwe update kun je nog meer sh * t opblazen vanuit het comfort van een kajak van militaire kwaliteit.

‘Phantom: Covert Ops’ Challenger Pack-update voegt explosieve nieuwe uitdagingen toe

De recensies zijn binnen en spelers houden van Phantom: Covert Ops. Met de tactische stealth-shooter van Dreams stap je in de schoenen van een hoogopgeleide geheime agent die de taak heeft de in ongenade gevallen voormalige Sovjet-generaal Nikolia Zhurov te beletten de Tweede Wereldoorlog te starten, allemaal vanuit de stoel van een kajak van militaire kwaliteit. We genoten van onze tijd met dit unieke stealth-avontuur en noemden het “een van de meer verfrissende VR stealth-games die ik heb gespeeld op de Oculus Rift / Rift S en Oculus Quest.”

‘Phantom: Covert Ops’ Challenger Pack-update voegt explosieve nieuwe uitdagingen toe

Maar geloof ons niet zomaar. Bekijk enkele van deze gloeiende beoordelingen van spelers:

‘Phantom: Covert Ops’ Challenger Pack-update voegt explosieve nieuwe uitdagingen toe

Dit zijn slechts enkele van de honderden positieve recensies die Phantom: Covert Ops van nDreams ontvangt op Oculus.com. Nu, met de release van de eerste gratis update van de games, zullen fans nog meer hebben om enthousiast over te zijn terwijl ze zich een weg banen door nieuwe explosieve uitdagingen.

Challenge Pack 1 is gratis te downloaden voor de Oculus Rift / Rift S en de Oculus Quest en introduceert verschillende grote updates die beloven nieuwe niveaus van spanning, onderdompeling en opwinding te brengen in wat al een prachtig gemaakt VR-stealth-actie-avontuur is.

Ten eerste hebben we een gloednieuw wapen, “Loose Cannon”, een krachtige oneindige munitie-granaatwerper die gegarandeerd vijanden van de haven laat vliegen. Het gratis pakket introduceert ook verschillende nieuwe spelmodi. “Broadside” zet je midden op een waterrijke schietbaan neer voor een goede ouderwetse schietoefening. “Powder Keg” verandert de hoofden van waardevolle doelen in, nou ja, kruitvaten. “Ondoorgrondelijk”, een moeilijke tijdrituitdaging, draait de besturing van je kajak om, wat leidt tot een aantal echt hectische momenten. En tot slot is er ‘Target Hunt’, een uitdaging in schietgalerie-stijl waarbij je over de kaart peddelt op zoek naar kartonnen uitsnijdingen van de vijand.

Wat Phantom: Covert Ops zo uniek maakt, is dat het hele spel plaatsvindt vanuit een kajak. Het biedt absoluut een nieuwe benadering van het stealth-genre, waarbij spelers het al vergelijken met klassieke titels zoals Splinter Cell en Metal Gear Solid.

De gameplay, de graphics, de fysica en het verhaal voelen absoluut geweldig aan in VR; alleen al de openingsscène is een van de meest overweldigende sequenties die ik heb meegemaakt in een VR-headset.

nDreams creëerde een waar meesterwerk met Phantom: Covert Ops, en dit eerste Challenge Pack zorgt ervoor dat spelers terug blijven komen voor meer tactische kajakactie.

Phantom: Covert Ops is nu beschikbaar voor de Oculus Rift / Rift S en de Oculus Quest op Oculus.com, samen met het gratis Challenge Pack 1.

Ga voor meer details en informatie over huidige en toekomstige levensupdates naar de blogpagina van nDream.

Hallo, mijn naam is Bobby Carlton. Als ik de wereld van meeslepende technologie niet verken, schrijf ik rocknummers over verloren liefde. Ik wil ook vermelden dat ik 25 push-ups achter elkaar kan doen.

LEZEN  Miranda: een live Steampunk VR-opera waarin je speelt als rechter en jury

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *