Social Deduction Game 'Among Us' is hier om vriendschappen in VR te ruïneren
VR Technologie

Social Deduction Game ‘Among Us’ is hier om vriendschappen in VR te ruïneren

De multiplayer-partygame Among Us van ontwikkelaar InnerSloth domineert de laatste tijd absoluut het internet en biedt spelers een unieke sociale misleiding die snel de grenzen van vriendschappen over de hele wereld op de proef stelt.

Social Deduction Game 'Among Us' is hier om vriendschappen in VR te ruïneren

Het is een vrij eenvoudig uitgangspunt: teams van 4-10 spelers moeten een reeks doelen voltooien terwijl ze proberen hun ruimteschip voor te bereiden op vertrek. Ondertussen zullen een of meer spelers proberen de inspanningen van de groep te belemmeren door het schip te saboteren, wantrouwen onder de bemanning te zaaien en zelfs onschuldige spelers te doden. Spelers kunnen elkaar beschuldigen tijdens spoedvergaderingen en stemmen over wie ze de ruimte in moeten.

Het kan soms een behoorlijk zenuwslopende ervaring zijn; constant op je hoede moeten zijn bij het behalen van doelen, je onschuld verdedigen tijdens spoedvergaderingen. En nu kun je genieten van al die stressvolle debatten in VR dankzij een aangepaste Rec Room-omgeving die is gebouwd met behulp van de uitgebreide tools voor het maken van kamers.

Zoals te zien is in een video van HairyManLegs, laat deze VR-mod spelers vallen in een groot interactief ruimteschip waar ze de taak krijgen om een ​​reeks doelen te voltooien die verspreid over het schip zijn verspreid. Soms betekent dit verwoed op een toetsenbord slaan om belangrijke gegevens over te dragen; andere keren betekent het het activeren van een scanner om uw biometrische gegevens op te nemen. Ondertussen zal een speler die als de bedrieger dient, in de schaduw sluipen, klaar om toe te slaan. Bedriegers kunnen ook door de luchtopeningen van het schip reizen, waardoor ze snel en stil door het schip kunnen reizen.

Zodra iemand een aanwijzing of een lichaam ontdekt, kan hij een spoedvergadering afroepen. Hier kunnen spelers vrijuit met elkaar praten en aanwijzingen bespreken, beschuldigingen uiten of om een ​​stemming vragen. Degenen die van verraad worden verdacht, worden vervolgens uit het schip geworpen via de luchtsluis, die – in tegenstelling tot het schattige origineel – iets meer verontrustend is in de eerste persoon. Als de bedrieger erin slaagt om elke andere speler te doden, is het spel afgelopen.

Je kunt de gratis Among Us VR-mod nu bekijken via Rec Room op Oculus en SteamVR. Degenen die geïnteresseerd zijn in de originele 2D-game kunnen het via Steam voor $ 5 op pc ophalen. Er is ook een gratis mobiele versie beschikbaar voor iOS en Android.

Als je van deze VR-aanpassing geniet, vind je misschien een andere VR-mod van de populaire online partygame Fall Guys leuk. Spelers hebben hun best gedaan om aangepaste VR-uitvoeringen te maken in zowel Rec Room als VRChat, waardoor spelers de kans krijgen om een ​​echt geval van hoogtevrees te ontwikkelen in een veilige omgeving.

LEZEN  ‘Blaston’ gameplay pronkt met gladiatoren-achtige duels en een arsenaal aan futuristische wapens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *