‘Star Wars: Squadrons’ Free Holiday Supply Drop voegt nieuwe kaart en Starfighters toe
VR Technologie

‘Star Wars: Squadrons’ Free Holiday Supply Drop voegt nieuwe kaart en Starfighters toe

Sinds de lancering op PC VR-headsets in oktober, heeft EA’s Star Wars: Squadrons een flink aantal hardcore piloten vergaard die verliefd zijn op de overweldigende omgevingen van de games, idiote hondengevechten en verrassend diepgaande personalisatie van starfighter. De reacties waren zelfs zo positief dat het bedrijf twee gratis inhoudsupdates vrijgeeft ondanks eerder te hebben verklaard dat er na de lancering geen extra DLC zal worden verstrekt.

‘Star Wars: Squadrons’ Free Holiday Supply Drop voegt nieuwe kaart en Starfighters toe

‘Vernederd. Dat is het woord van het uur voor ons allemaal in het team ”, stelt EA in een officiële release. “De uitstorting van steun die jullie ons allemaal hebben getoond, is echt vernederend geweest. Toen we begonnen met het maken van Star Wars ™: Squadrons, had het team een ​​unieke visie: de volgende geweldige starfighter-ervaring maken. We wilden de klassieke spellen die voor ons kwamen eren en vanaf het begin alles aan onze spelers bieden in een mooi, net pakket. “

Update 3.0 wordt op 25 november gelanceerd op alle VR-platforms en introduceert verschillende kleine aanpassingen aan de kernervaring die zijn ontworpen om de gameplay in balans te houden. Nog belangrijker is dat deze update een gloednieuwe kaart introduceert op basis van een populaire locatie uit de singleplayer-campagne. Uitgelicht in Squadron’s eerste proloogmissie, laat Fostar Haven je het uitvechten met andere spelers buiten een enorme handelspost in zowel Fleet Battles-modus als Dogfight-modus.

Naast deze nieuwe kaart komen vier extra componenten voor verschillende scheepsklassen. Gevechtsvliegtuigen en bommenwerpers hebben toegang tot de Boost Extension Kit, waardoor piloten op verzoek volledige boosts kunnen activeren die na verloop van tijd opnieuw worden opgeladen. Ze zullen ook Prototype Piercing Torpedo’s ontvangen, minder krachtige projectielen die de schilden op hoofdschepen en vlaggenschepen kunnen omzeilen.

Voor Interceptors en Fighters hebben we Ion Rockets, een nieuw wapen dat perfect is voor het snel en efficiënt vernietigen van vijandelijke schilden. En tot slot hebben we de Anti-Material Rocket Turret voor de U-wing en TIE Reaper. In plaats van zich te richten op vijandige starfighters, is dit unieke onderdeel ontworpen om vlaggenschip-subsystemen, hoofdschepen en andere torentjes en inzetbare voorwerpen neer te halen.

En dat is slechts de update van november. Volgende maand brengt EA een tweede update uit met nog meer veelgevraagde content en twee nieuwe starfighters (zowel New Republic als Galactic Empire), net op tijd voor de feestdagen.

Star Wars: Squadrons is nu beschikbaar op VR-headsets voor $ 29,99 via SteamVR, EA Origins en PlayStation VR.

LEZEN  ‘Angry Birds VR’ en ‘ACRON: Attack Of The Squirrels’ gratis Halloween-updates nu beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *