VR Technologie

‘Superhot’-ontwikkelaar reageert op vragen over VR-ondersteuning voor aankomend vervolg

Superhot: Mind Control Delete is vier keer groter dan het origineel en is gratis voor bestaande eigenaren.

‘Superhot’-ontwikkelaar reageert op vragen over VR-ondersteuning voor aankomend vervolg

Gisteren kondigde Superhot Team een ​​direct vervolg aan op zijn time-bending hit uit 2016, die later deze maand op pc, PlayStation 4 en Xbox One zal verschijnen. Volgens het team beginnen spelers aan een gloednieuw avontuur in het Superhot-universum dat vier keer groter is dan dat van het origineel.

Superhot: Mind Control Delete is vanaf 14 juli beschikbaar en breidt de bestaande formule voor realiteitsvervorming uit met nieuwe vaardigheden, speciale technieken, hacks en vijanden om mee te experimenteren. Spelers krijgen ook de mogelijkheid om hun ervaring aan te passen met verschillende builds en speelstijlen, en om een ​​verscheidenheid aan verschillende personages te besturen.

Het team stelt dat de ontwikkeling van Mind Control Delete begon in 2017 en oorspronkelijk gepland was om tegen het einde van dat jaar uit te brengen als DLC voor de originele game. Ergens in het ontwikkelingsproces groeide het project echter uit tot een volwaardig op zichzelf staand vervolg.

Helaas lijkt het erop dat VR-spelers in ieder geval nog niet meedoen aan de slow-motionactie. Ondanks het aanbieden van een van de meest populaire VR-ervaringen die momenteel beschikbaar zijn op headsets, zal Mind Control Delete na de release later deze maand geen VR-ondersteuning bieden, aldus de ontwikkelaar via Twitter.

Aan de andere kant, degenen die een exemplaar van het origineel uit 2016 bezitten, zullen 100% gratis een exemplaar van Mind Control Delete ontvangen. Dit geldt voor degenen die Superhot hebben gekocht via de Epic Games Store, GoG, Steam of PlayStation 4.

Mind Control Delete verschijnt automatisch binnen enkele dagen na de lancering in pc- en PS4-gamebibliotheken; Xbox One-spelers ontvangen een bericht met een speciale code. Degenen die een gratis exemplaar hebben gescoord via de Epic Games Store of Xbox Games with Gold KOMEN NIET in aanmerking voor een gratis upgrade. Geïnteresseerden hebben nog tijd om het origineel op te halen en een gratis exemplaar te bemachtigen, dus ga snel!

Hoewel het jammer is dat VR-spelers moeten wachten, kan ik me geen wereld voorstellen waarin Mind Control Delete uiteindelijk niet op headsets uitkomt. Ondanks dat het al lang geleden in 2016 werd uitgebracht, blijft Superhot VR een van de meest bevredigende meeslepende ervaringen die beschikbaar zijn op Oculus- en SteamVR-headsets, en biedt het een unieke Matrix-achtige ervaring die eigenlijk beter is dan zijn oorspronkelijke pc-voorganger. We hopen dat we niet te lang hoeven te wachten op dit langverwachte vervolg.

LEZEN  VR-ontwikkelaar Brett Jackson heeft je hulp nodig bij het voltooien van zijn nieuwe spel ‘Voxel Vibe’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *