VR Technologie

‘Tarzan VR’ heeft zojuist de coolste Mixed Reality-videogame-trailer ooit uitgebracht

Het was iets meer dan een jaar geleden dat Fun Train, uitgever achter The Exorcist: Legion VR, de eerste trailer voor Tarzan VR liet vallen, een episodisch VR-avontuur waarbij spelers in de schoenen (blote voeten?) Stappen van het fictieve vine-swingende personage uit Edgar Rice Burroughs ‘klassieker uit 1912, Tarzan of the Apes.

‘Tarzan VR’ heeft zojuist de coolste Mixed Reality-videogame-trailer ooit uitgebracht

Eerder vandaag bracht het team nooit eerder vertoonde gameplay-opnames uit in de vorm van een verbluffende mixed reality-trailer, tot leven gebracht door MR-experts Splitverse met behulp van LIV-technologie. De trailer loopt precies 1 minuut en 30 seconden en toont twee spelers die door weelderige jungle-omgevingen slingeren, klifduiken in kristalhelder water, met hun borst bonzen om mystieke objecten te activeren, en vechten tegen groepen stoere vijanden die alles gebruiken, van bogen en bijlen tot hun kale vuisten.

‘Tarzan VR’ heeft zojuist de coolste Mixed Reality-videogame-trailer ooit uitgebracht

Terwijl de originele trailer ons het algemene overzicht gaf van het aanstaande jungle-avontuur, biedt deze mixed reality-gameplay ons onze eerste echte kijk op de kernmechanica van het spel, van op wijnranken gebaseerde voortbeweging tot hand-tot-hand-gevechten.

‘Tarzan VR’ heeft zojuist de coolste Mixed Reality-videogame-trailer ooit uitgebracht

Dankzij het uitstekende gebruik van mixed reality-technologie, zijn we in staat om een ​​beter begrip te krijgen van hoe fysiek Tarzan VR is. Het zien van echte spelers die van virtuele wijnstokken slingeren lijkt ronduit ongelooflijk, en biedt potentiële kopers een nauwkeurige weergave van het spel voordat ze tot aankoop overgaan.

Als ik de game in actie zie, merk ik dat ik meer dan ooit opgewonden ben over dit aanstaande episodische avontuur. Zoals eerder vermeld, is de meeste lichamelijkheid in deze trailer absoluut verbazingwekkend. Net als het personage Tarzan zelf, zullen spelers elk deel van hun lichaam gebruiken terwijl ze aan wijnstokken slingeren, vijanden verslaan en zwemmen in kristalhelder water.

Hoewel er verschillende afstandswapens beschikbaar lijken te zijn, zoals een boog en een katapult, lijkt veel van de ervaring te berusten op hand-tot-hand-gevechten. In termen van vijanden zullen spelers het opnemen tegen zowel menselijke bedreigingen als verschillende dieren in het wild, zoals enorme mensetende spinnen.

Spelers krijgen de kans om hun eigen mixed reality-avonturen op te nemen wanneer Tarzan VR later dit jaar wordt gelanceerd op HTC Vive / Vive Pro, Oculus Rift / Rift S, Valve Index, Windows Mixed Reality en PlayStation VR.

LEZEN  Berijd je echte fiets in de virtuele wereld met de Blync VR-controller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *