VR Technologie

‘The Walking Dead Onslaught’ VR-gameplay onthuld naast officiële releasedatum

Ongeveer 15 maanden na de eerste onthulling hebben Survios Inc. en AMC vandaag de officiële releasedatum voor The Walking Dead Onslaught bekendgemaakt, naast een gloednieuwe gameplay-trailer, die ons onze eerste blik geeft op het langverwachte VR-zombie-moordavontuur in actie.

‘The Walking Dead Onslaught’ VR-gameplay onthuld naast officiële releasedatum

The Walking Dead Onslaught verschijnt op 29 september op PlayStation VR en PC VR-headset en laat je spelen als talloze personages uit de show, waaronder Daryl Dixon, Rick Grimes, Carole Peletier en Michonne Hawthorne, terwijl je hakt, snijdt, schiet, slaat, en verscheur je een weg door eindeloze golven van naar vlees hongerige wandelaars.

‘The Walking Dead Onslaught’ VR-gameplay onthuld naast officiële releasedatum

Spelers beginnen hun reis in de ommuurde gemeenschap van Alexandrië kort na de gebeurtenissen van de Heilandoorlog. The Walking Dead Onslaught heeft twee primaire spelmodi: Campaign en Scavenger Mode. Door het verhaal te spelen, zullen spelers de rol aannemen van Daryl Dixon, die het verhaal vertelt van een toevallige ontmoeting met een ongrijpbare vreemdeling.

De Scavenger-modus biedt spelers een oneindig herspeelbare ervaring waarmee ze talloze voorraadruns kunnen uitvoeren als Rick, Michonne en Carole in een poging om hun uitrusting en de veilige zone van Alexandria te upgraden. Middelen en uitrusting die tijdens het veld worden opgeruimd, kunnen worden gebruikt om wapens aan te passen en te upgraden, nieuwe speurtochten te ontgrendelen en uiteindelijk een door oorlog geteisterde gemeenschap weer op te bouwen.

The Walking Dead Onslaught wordt op 29 september gelanceerd op PSVR, Oculus Rift en HTC Vive; net op tijd voor de finale van seizoen 10 op 4 oktober op AMC. Deze digitale lancering wordt gevolgd door een fysieke release op PSVR op 2 oktober in Europa en 13 oktober in Noord-Amerika. Het team heeft ook bevestigd dat het compatibel is met de aankomende PlayStation 5.

Geïnteresseerden kunnen The Walking Dead Onslaught nu pre-orderen via Oculus Home en SteamVR.

We zullen moeten wachten tot we de game in handen kunnen krijgen om het zeker te zeggen, maar de geleverde gameplay-opnames lijken een door fysica aangedreven ervaring te laten zien, vergelijkbaar met die van The Walking Dead: Saints & Sinners.

LEZEN  VR-kart-installatie met haptische feedback en windsimulatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *