VR Technologie

Vertigo Arcades viert heropening van VR-arcades met nieuwe Free-Roam-game ‘Ghost Patrol VR’

Werk samen met vrienden en neem het op tegen golven van kleurrijke geesten in een griezelig spookhuis.

Vertigo Arcades viert heropening van VR-arcades met nieuwe Free-Roam-game ‘Ghost Patrol VR’

VR-arcades en locatiegebaseerde uitgaansgelegenheden zijn zwaar getroffen door COVID-19 en de daaropvolgende wereldwijde lockdown. Vertigo Arcades (Arizona Sunshine LB VR, The Corsaire’s Curse), een spin-off van Vertigo Games (Arizona Sunshine, Until the Fall) gewijd aan locatiegebaseerd entertainment, reageerde op de daaropvolgende chaos door uitgebreide betalingsvoorwaarden, licentie-uitbreidingen en andere vormen van ondersteuning aan partnerlocaties door middel van door de overheid opgelegde veiligheidsmaatregelen.

Vertigo Arcades viert heropening van VR-arcades met nieuwe Free-Roam-game ‘Ghost Patrol VR’

Terwijl VR-arcades over de hele wereld heropenen, hoopt Vertigo Arcades de aandacht van nieuwe en terugkerende klanten te heroveren met een gloednieuwe free-roam co-location multiplayer VR-game waarin vier spelers het opnemen tegen een leger van kleurrijke geesten verspreid over een spookachtig landhuis .

Ghost Patrol VR wordt later deze maand gelanceerd op geselecteerde locaties en is een snelle coöperatieve avonturenschieter die 1-4 spelers opdraagt ​​betoverde gangen te doorkruisen terwijl ze golven van levendige spoken zappen met hun krachtige Hue Blasters.

Om langs bepaalde obstakels te navigeren, moeten spelers mysterieuze orbs verzamelen die over de kaart zijn verspreid; deze stellen teams in staat om gangen te herpositioneren en platforms te stimuleren om vooruitgang te boeken. Nadat ze hun weg hebben gevonden door verschillende buitenaardse omgevingen, moeten spelers samenwerken om de gigantische Ghost King neer te halen en te “busten”.

“We staan ​​klaar om deze branche vol creativiteit en innovatie een boost te geven met de juiste samenwerking en ondersteuning”, zegt Mário Gonçalves, accountmanager bij Vertigo Arcades, in een officiële release.

Naast het coöperatieve element kunnen spelers het ook uitvechten voor de hoge score. Voor de start van elk spel krijgt elke speler een Hue Blaster met een andere kleur toegewezen; door op spoken van de overeenkomstige kleur te schieten, verdienen ze extra punten voor hun totaalscore.

Ghost Patrol VR is ontwikkeld door CrazyBunch en wordt op 30 juni in geselecteerde speelhallen gelanceerd. Volgens Vertigo duurt het avontuur ongeveer 20 minuten en is het bedoeld voor spelers van 12+.

LEZEN  The Oculus Quest 2: prijs, releasedatum, accessoires aangekondigd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *