Vijf tips en trucs om VR Battle Royale ‘Population: One’ te domineren
VR Technologie

Vijf tips en trucs om VR Battle Royale ‘Population: One’ te domineren

BigBox VR’s duizelingwekkende VR battle royale-ervaring Population: One is nu beschikbaar op SteamVR- en Oculus-headsets en tot nu toe houden spelers van de snelle vuurgevechten en klimomgevingen van de games.

Vijf tips en trucs om VR Battle Royale ‘Population: One’ te domineren

Ondanks dat ik al meer dan een week in het wild ben, zie ik nog steeds dat veel spelers dezelfde fouten maken als het gaat om klimmen, vechten en glijden. We hebben de laatste tijd een ongezond bedrag aan de game uitgegeven, dus we dachten dat we een deel van de kennis die we hadden opgedaan met jullie, goede internetmensen, zouden delen.

Vijf tips en trucs om VR Battle Royale ‘Population: One’ te domineren

Ik zal eerlijk zijn, de meesten van jullie klimmen verkeerd. Bevolking: de ene draait zwaar om een ​​robuust klimmechanisme waarmee je elk object, gebouw en structuur op de kaart kunt schalen. De meeste spelers zullen dit soort “baby-klim” gebruiken, die een eeuwigheid duurt en je blootstelt aan geweervuur. Probeer in plaats daarvan een voorwerp vast te pakken en het momentum te gebruiken om omhoog te werpen. Tijd dit goed genoeg en je verdubbelt je klimsnelheid, zodat je tijdens vuurgevechten snel de hoge grond kunt veroveren en de hel op je vijanden kunt richten. Onthoud: grote aap klimt!

Vijf tips en trucs om VR Battle Royale ‘Population: One’ te domineren

Naast klimmen kun je met Population: One over de kaart glijden als een majestueuze, maar dodelijke, vliegende eekhoorn. Om je wingsuit te activeren, strek je eenvoudig je armen in een t-pose positie terwijl je vanuit een verhoogde positie springt. En als ik een verhoogde positie zeg, bedoel ik ELKE verhoogde positie. Gebouwen. Containers. Buizen. Kliffen. Rotsen. Als het zich boven het maaiveld bevindt, kun je glijden. Dit kan een geweldig alternatief zijn voor lopen, wat een aanzienlijk langzamere manier van transport is in vergelijking met zweefvliegen. Dus wees niet bang om te glijden, glijden, glijden!

Vijf tips en trucs om VR Battle Royale ‘Population: One’ te domineren

Bevolking: Met één kun je gevallen teamgenoten midden in het spel nieuw leven inblazen door ze weer tot leven te wekken met een defibrillator. De meeste spelers die ik heb gezien, hebben de neiging om, hoe zeg ik dit, te overdrijven met het levensreddende apparaat. In plaats van je bovenlichaam te vernietigen met gewelddadige schokken, kun je proberen om kleine gestage cirkels te maken zoals je een echte defibrillator zou doen. Dit zal niet alleen de oplaadtijd halveren, maar je zult ook niet zo belachelijk zijn in een vuurgevecht.

Vijf tips en trucs om VR Battle Royale ‘Population: One’ te domineren

Schiet waar je tegenstander zal zijn, niet waar ze zijn. 98% van de tegenstanders waarmee je te maken krijgt in Population: Eén zal in beweging zijn, wat betekent dat er constant bewegende doelen zijn. Wanneer je merkt dat je meer dan tien meter verwijderd bent van vijanden, schiet dan iets voor je doelwit in de richting waarin ze bewegen. Dit zal resulteren in aanzienlijk meer schade aan tegenstanders. Hoe verder je bent, hoe meer je nodig hebt om de afstand te compenseren. Oefening baart kunst als het om deze tip gaat. Ga echter zo door, en u zult een aanzienlijke stijging in uw aantal doden opmerken.

Hoewel het waar is, kun je een hogere rangschikking krijgen door simpelweg het spel te spelen, het voltooien van de roterende dagelijkse uitdagingen levert je een enorme hoeveelheid XP op, waarbij je nieuwe wapenskins en unieke avatars ontgrendelt. Vaak kunnen deze uitdagingen relatief gemakkelijk worden gedaan. Soms betekent dit het breken van een bepaald aantal ramen, andere keren kan het een bepaald aantal schade aanrichten met een bepaald wapen. Slaap niet tijdens deze kleine missies, ze zijn zonder twijfel de snelste manier om hogerop te komen in Population: One.

En daar heb je het! Gewoon een paar handige trucs waarmee je zweefcirkels rond je tegenstanders kunt rennen. Onthoud gewoon, als het om bevolking gaat: één, geef nooit de hoge grond op.

Aantal inwoners: er is er nu een voor $ 29,99 op SteamVR-, Oculus Rift- en Oculus Quest-headsets.

LEZEN  Dynamische VR-film ‘Agence’ laat je voor God spelen met kleine AI-wezens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *