VR Technologie

Virtueel Pokémon-pretpark voor een beperkte tijd open voor het publiek

Vandaag is het begin van het Pokémon Virtual Fest, een online evenement met een Pokémon-thema dat bestaat uit meerdere games, attracties en optredens rondom de iconische Japanse franchise. De app is in het Japans, wat het soms moeilijk kan maken om te navigeren, maar niet onmogelijk. Trouwens, wat zich buiten de poorten van dit digitale pretpark bevindt, is zeker een kleine frustratie waard.

Virtueel Pokémon-pretpark voor een beperkte tijd open voor het publiek

Nu tot 31 augustus, kunnen fans hun PC VR-headsets en hun smartphone gebruiken om zich onder te dompelen in een kleurrijke virtuele ruimte die speciaal is gemaakt voor de Pokémon-community. Als je de ervaring voor het eerst betreedt, heb je de mogelijkheid om te kiezen uit drie Pokémon Sword & Shield-avatars: Grookey, Scorbunny en Sobble. Vanaf daar ben je vrij om te genieten van het park en al zijn digitale voorzieningen.

Virtueel Pokémon-pretpark voor een beperkte tijd open voor het publiek

Er zijn verschillende attracties, zoals het Poké Ball Ferris Wheel en Sky Ocean Cruise, evenals verschillende carnavalspellen, zoals de Inteleon Shooting Range of de Dugtrio Ring Toss. Op bepaalde dagen kun je zelfs een paar Pokémon-gevechten en geplande podiumevenementen meemaken, waaronder verschillende Pikachu-dansshows en enorme vuurwerkshows.

Je kunt ook samenwerken met vrienden om extra attracties en kleding voor alle andere spelers te ontgrendelen door speciale teamuitdagingen te voltooien, zoals het oplossen van complexe raadsels en het verkennen van doolhoven. Als je een uitdaging hebt voltooid, herdenk je het moment met een team-selfie die een leven lang meegaat.

Pokémon Virtual Fest loopt nu tot 31 augustus. Degenen die inloggen op 29-31 augustus kunnen verschillende schattige Pikachu-dansvoorstellingen bijwonen die gegarandeerd zelfs de meest cynische aanwezigen grijnzen als een idioot.

Download om te beginnen de Cluster-app voor de Oculus Rift en HTC Vive. Dan is het gewoon een kwestie van de app uitvoeren terwijl uw pc VR-headset is aangesloten. Degenen zonder VR hebben toegang tot een 2D-versie van hetzelfde evenement via een iOS- of Android-apparaat.

LEZEN  Facebook stopt tijdelijk de verkoop van Oculus-headsets in Duitsland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *