VR Technologie

VR combineren met Esports om de volgende grote voetbalster te trainen

Geen twijfel mogelijk, eSports is een van de snelstgroeiende industrieën ter wereld. Competitief gamen wordt nu als een volwaardige sport beschouwd, terwijl professionele, amateur- en schoolsporters al begonnen zijn met het opnemen van VR en andere virtuele simulatoren als onderdeel van hun training.

VR combineren met Esports om de volgende grote voetbalster te trainen

Cue the American Youth Soccer Cooperative for Esports (AYCE), een organisatie die zich richt op het combineren van geavanceerde VR-technologie met esports-experts om atleten op te leiden in een digitale omgeving.

VR combineren met Esports om de volgende grote voetbalster te trainen

De eerste grote stap voor AYCE is dat Indiana Soccer partner wordt van het in Manchester, Engeland gevestigde VR-bedrijf Rezzil om spelers een esports-trainingsplatform te bieden dat hen kan helpen zich te ontwikkelen tot elite-voetballers op het veld.

VR combineren met Esports om de volgende grote voetbalster te trainen

Door gebruik te maken van het analyseplatform GYO Score, gecombineerd met Rezzil’s VR-tools, kunnen coaches duizenden gegevenspunten voor ‘natuurlijke bewegingen’ volgen voor spelers terwijl ze trainen op het veld of in de sportschool, waardoor atleten een diepgaande analytische beoordeling krijgen – inclusief spelervaardigheid niveau, welzijn en algemene cognitieve mogelijkheden.

Door te trainen via het VR-platform van Rezzil, communiceren spelers met een virtuele bal terwijl ze hun lichaam bewegen alsof ze zich op een echt voetbalveld bevinden. Vive Trackers die aan de benen en voeten van de speler zijn bevestigd, volgen hun bewegingen tijdens de ervaring, waardoor ze met hun onderlichaam kunnen communiceren met de in-game wereld. Terwijl ze oefenen, leidt een digitaal hologram hen door verschillende oefeningen en technieken. De hele virtuele simulatie zal sterk leunen op het idee van esports, dat VR en gaming zal combineren tot een datarijke ervaring.

We weten al waarom VR een geweldige trainingstool is voor atleten. Het versterkt de conventionele trainingservaring, helpt u uw besluitvorming tijdens wedstrijden te verbeteren en stelt u in staat om virtuele tegenstanders te trotseren zonder het risico van fysiek contact. Maar hoe speelt esports hier precies een rol in?

Tijdens een interview met VRScout legde Steve Isaacs – docent Game Design and Development aan Bernards Township Public Schools, PBS Lead Digital Innovator en esports-expert – uit dat het allemaal komt door populariteit.

Isaac legt uit: “De manier waarop kinderen nu content consumeren via Twitch, YouTube, enz. Het bevat allemaal gamecontent die groeit als onze nieuwe vorm van tv”, en voegt eraan toe: “Sportteams beginnen zich te realiseren dat ze marktaandeel verliezen aan esports. , dus ontwikkelen ze esports-organisaties binnen hun eigen professionele sportclubs. “

Isaac vertelt me ​​ook dat, vanuit een scholastisch perspectief, curricula worden ontwikkeld op gebieden als SEL, CTE, STEM / STEAM, videoproductie en zelfs volledige Engelse taalkunst op de middelbare school met behulp van esports als basis.

Esports verandert letterlijk de manier waarop atleten en niet-atleten leren en trainen. Wat de American Youth Soccer Cooperative for Esports doet, is al deze gedachten combineren om fysieke sportgames te verbeteren.

“Wij geloven dat het vermogen om technologische oplossingen te bieden cruciaal is om sportspelers te helpen hun talenten te verbeteren voor het spel waar ze van houden”, aldus Dave Guthrie, uitvoerend directeur van Indiana Soccer Association in een officieel persbericht. “In dit geval zal de mogelijkheid om deel te nemen aan virtuele simulatietraining en gedetailleerde analyse van games te verkrijgen, onze spelers enorm helpen ontwikkelen.”

De tijd zal leren of het Indiana Soccer-partnerschap met Rezzil de volgende grote voetbalster zal produceren via VR-training en esports, maar winnen of verliezen, het is nog steeds een GOAAAAAALLLLL !!!! voor VR en esports.

Hallo, mijn naam is Bobby Carlton. Als ik de wereld van meeslepende technologie niet verken, schrijf ik rocknummers over verloren liefde. Ik wil ook vermelden dat ik 25 push-ups achter elkaar kan doen.

LEZEN  Reizigers betalen echt geld om VR-vluchten naar nergens te brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *