VR Technologie

VR Fitness Platform ‘Bovennatuurlijk’ voegt meditatiecoaching, gezinsplan toe

Terwijl sportscholen over de hele wereld worstelen, biedt Supernatural een gezinsplan om je te helpen weer in vorm te komen.

VR Fitness Platform ‘Bovennatuurlijk’ voegt meditatiecoaching, gezinsplan toe

WITHIN’s Supernatural is een VR-fitnesservaring die is ontworpen om optimaal te profiteren van de tetherless inside-out tracking van de Oculus Quest. De fitnessgerichte ervaring dompelt je volledig onder in adembenemende schilderachtige omgevingen waar je bukt, stoot en zij-aan-zij beweegt terwijl je doelen snijdt en obstakels ontwijkt, wat resulteert in een cardio-explosie over het hele lichaam die je hart sneller doet kloppen.

VR Fitness Platform ‘Bovennatuurlijk’ voegt meditatiecoaching, gezinsplan toe

Als je bedenkt dat de gemiddelde kosten van een traditioneel sportschoollidmaatschap ongeveer $ 58 per maand kosten – of $ 696 per jaar – biedt Supernatural een vrij zoet alternatief voor training voor $ 179 per jaar. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering.

Eerder vandaag kondigde WITHIN grote wijzigingen aan in hun jaarlijkse lidmaatschapsplan. Vanaf vandaag kunnen Supernatural-spelers zonder extra kosten tot vier profielen toevoegen aan een enkel lidmaatschap. Dit betekent dat u uw bovennatuurlijke account kunt delen met maximaal drie leden van uw huishouden, waardoor de jaarlijkse prijs wordt verlaagd tot slechts $ 44,75 per persoon. Het enige voorbehoud is dat elk van de vier lidmaatschappen moet worden geopend op dezelfde Quest-headset. Zorg er dus voor dat je voldoende desinfectiedoekjes bij de hand hebt om je headset mee schoon te vegen.

Eenmaal gekoppeld aan uw headset, geeft de Supernatural Companion-app u toegang tot uw eigen persoonlijke trainingsgeschiedenis en communityprofiel, die u kunt gebruiken om uw voortgang bij te houden en andere spelers uit te dagen. Je krijgt ook een jaar lang gepersonaliseerde cardiotraining van toptrainers die met je zullen samenwerken om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke training krijgt. Een geweldige soundtrack begeleidt elke VR-fitnesssessie om je tijdens je sessies te inspireren.

Naast deze geweldige lidmaatschapsupdates heeft WITHIN ook de toevoeging aangekondigd van begeleide meditatiecursussen. Gebruikers kunnen zich nu onderdompelen in fantastische bestemmingen, zoals Vestrahorn of IJsland, waar ze hun geest en lichaam kunnen kalmeren nadat ze op hun kont zijn getrapt door bovennatuurlijke trainer, Leanne Pedante.

WITHIN heeft ook de bestaande trainingservaring van Supernatural verbeterd, waardoor het gemakkelijker wordt voor leden om in een flow-staat te glippen, ook wel bekend als ‘de zone’. Om dit te doen, werkte WITHIN samen met neurowetenschappers om twee belangrijke aspecten van hun fitnesservaring te verbeteren.

Door verbeterde haptische trillingen aan het einde van bepaalde bewegingen op te nemen, helpen deze ‘haptische staarten’ je meer verbonden te voelen met de ervaring door het natuurlijke verval van de muziek die tijdens de training wordt gespeeld na te bootsen, waardoor de onderdompeling wordt verdiept, zodat je meer plezier krijgt en tevredenheid terwijl je beweegt.

Door de manier waarop doelen naar u toe reizen tijdens trainingen te verbeteren, krijgt u een schoner perspectief van bewegingspatronen terwijl u tegelijkertijd meer realistische fysica in uw bewegingen verwerkt. Dit helpt je om bewegingspatronen beter te zien en erop te anticiperen, waardoor je gemakkelijker in die eerder genoemde stroomtoestand kunt glijden.

Met de toevoeging van Haptic Tails en het Target Travel System dient Supernatural nu als een alles-in-één VR-oplossing voor het behouden van een goede mentale en fysieke gezondheid.

Aangezien veel sportscholen over de hele wereld nog steeds moeite hebben om het hoofd boven water te houden, lijkt een abonnement op een bovennatuurlijk gezinsplan en trainen vanuit de veiligheid van je huis een absolute no-brainer. Dus waarom niet!

Supernatural is nu beschikbaar op Oculus Quest voor $ 179 per jaar of $ 19 per maand. Elke optie biedt plaats aan maximaal vier leden per huishouden. Er is ook een gratis proefperiode van 30 dagen als u eerst de wateren wilt testen.

Hallo, mijn naam is Bobby Carlton. Als ik de wereld van meeslepende technologie niet verken, schrijf ik rocknummers over verloren liefde. Ik wil ook vermelden dat ik 25 push-ups achter elkaar kan doen.

LEZEN  Hier is een eerste blik op de ‘Prince Of Persia’ VR Escape Room van Ubisoft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *