VR Technologie

VR Mil-Sim ‘Onward’ Oculus Quest-releasedatum aangekondigd, cross-play bevestigd

Iets meer dan een jaar na de eerste aankondiging hebben ontwikkelaar Downpour Interactive en uitgever Coatsink vandaag een officiële releasedatum van 30 juli bekendgemaakt voor Onward on Oculus Quest. Op zichzelf staande spelers krijgen binnenkort de kans om samen te werken met PC VR-spelers tijdens missies met hoge inzetten, waarin een goede coördinatie en planning het verschil kunnen betekenen tussen leven en dood.

VR Mil-Sim ‘Onward’ Oculus Quest-releasedatum aangekondigd, cross-play bevestigd

“Ik ben ongelooflijk opgewonden dat Onward naar de Oculus Quest komt: om spelers te laten inspireren door de vrijheid van het platform en tegelijkertijd het realisme en de onderdompeling te ervaren die Onward met zich meebrengt”, aldus Dante Buckley, oprichter van Stortbui Interactief. “En ik denk dat ik namens mijn hele team spreek als ik zeg dat we verheugd zijn om te zien dat onze spelers het spel in handen krijgen na bijna een jaar van ontwikkeling.”

Net als de bestaande platformversie Oculus Rift en SteamVR, zal de stand-alone poort zowel singleplayer- als coöperatieve spelmodi bevatten, die elk hun eigen unieke doelstellingen hebben. Jaag, bijvoorbeeld, taken die u opsporen en elimineren van alle AI-vijanden op de kaart. Evac, aan de andere kant, laat je je positie verdedigen tegen golven van vijanden terwijl je wacht op je extractie.

Natuurlijk zou het niet Voorwaarts zijn zonder de hardcore online multiplayer. Elk van deze wedstrijden voor 10 spelers draait om het voltooien van een van de drie doelstellingen. 1.) Krijg controle over een Uplink-station. 2.) Een VIP in veiligheid brengen. 3.) Beveilig een aangewezen locatie en upload een code vanaf uw tablet.

Voordat je de strijd ingaat, kun je vertrouwd raken met de enorme selectie realistische wapens die tot je beschikking staan ​​in de schietbaan. Hier kun je onbeperkte hand-on tijd krijgen met wapens zoals de AUG, M16, M1014, P90, M249 light machinegeweer, AKS74U, Makarov en RPG-draagraket.

Vanaf 30 juli in de Oculus Quest Store voor $ 24,99. Ga voor meer informatie naar downpourinteractive.com.

LEZEN  Oculus Connect verandert van naam naar Facebook Connect, begint vrijwel 16 september

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *