VR Technologie

Waar kunt u de Oculus Quest 2 reserveren?

Degenen in de VS zullen tot eind november moeten wachten om de nieuwe Quest in handen te krijgen.

Waar kunt u de Oculus Quest 2 reserveren?

Tot geen verrassing zijn pre-orders voor de onlangs aangekondigde Oculus Quest 2 VR-headset al gereserveerd op de officiële Oculus-website.

Degenen in de VS die hun headset nog niet hebben gereserveerd, of dit nu het 64GB- of 256GB-model is, zullen nu moeten wachten tot maandag 2 november, drie weken na de oorspronkelijke releasedatum van 13 oktober.

Ondertussen kijken degenen in Canada naar een backdate van een maand. Britse klanten doen het een beetje beter met de 64 GB en 256 GB die nu respectievelijk op 20 oktober en 27 oktober beschikbaar zijn. Volgens onderzoek van RoadtoVR hebben Duitsland en Zuid-Korea meteen pech als het gaat om beschikbaarheid.

Als je het prettig vindt om je headset bij een derde partij te kopen, kun je bij de lancering nog steeds een Quest 2 kopen bij verschillende retailers. Op het moment van schrijven worden zowel Best Buy als Amazon nog steeds verzonden bij de lancering, hoewel het niet duidelijk is hoe lang dat zal duren.

Wat accessoires betreft, is de nieuwe Elite Strap ($ 49) teruggeschoven naar zondag 8 november, het Fit Pack ($ 39) naar zondag 25 oktober en de draagtas naar zondag 18 oktober. Amazon biedt ook een Quest 2 / Carrying Case-bundel aan ($ 348 voor 64 GB en $ 448 voor 256 GB).

In een gesprek met RoadtoVR zei Facebook dat het “veel meer” eenheden van de Oculus Quest 2 maakt in vergelijking met de Oculus Quest, wat goed is als je bedenkt hoe moeilijk het was om het origineel te kopen. Gezien de prijs van $ 299 en de algehele machtsstijging, weet ik zeker dat we extra vertragingen kunnen verwachten naarmate steeds meer mensen deze nieuwe en verbeterde hardware in handen proberen te krijgen.

LEZEN  CES 2021 schakelt over naar volledig digitaal formaat vanwege COVID-19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *